Stationen uppsala meny. Ett café med doften av Rom

Lilly's

Stationen uppsala meny

Välj mellan småplock, sallader, mellanrätter eller någonting riktigt rejält. Ett brasserie med en smak av Paris Under 1840-talet byggdes många av många av Paris klassiska järnvägsstationer. En gränsöverskridande kärlekshistoria helt enkelt. Sedan uppförandet 1866 har Uppsalas gamla stationshus varit stadens länk till den stora världen, kontinenten och Europa. Under 1840-talet byggdes många av många av Paris klassiska järnvägsstationer. Snittarna vi fick bestod av; en med rågbröd och en magiskt god laxröra på. Lompensenteret, som nå er et kjøpesenter, var tidligere kantine, omkledningsrom og garderobe for gruvearbeiderne.

Next

Restaurang, bar och bistro i Hagastaden som serverar frukost, lunch och middag

Stationen uppsala meny

Stationen Tre europeiska klassiker mitt i Uppsala Sedan uppförandet 1866 har Uppsalas gamla stationshus varit stadens länk till den stora världen, kontinenten och Europa. Det enda som inte höll den fantastiskt höga nivån var chokladkulan som blev på tok för mastig. Tveka inte att fråga våra kockar om du har funderingar eller allergier! Tillbringa en skön lördags- eller söndagseftermiddag med dina vänner här på Stationen. Og ja, vi har selvsagt også hval på menyen! London var den nya teknikens huvudstad, en myllrande världsstad som imponerade djupt på Adolf Edelsvärd när han anlände i mars 1850. Det ble opprettet «hvalfangerstasjoner» på store deler av øya, og det er herfra vi har hentet navnet Stationen og ønsker i vår design og uttrykk å formidle noe av denne storhetstiden.

Next

Stationen i Uppsala

Stationen uppsala meny

Pris 199 kr per person och 290 kr med ett glas champagne. En arena för avsked och återseenden, möten och längtan, väntan och jäkt, tårar och skratt — i generationer. Här avnjuter du favoriter som chèvre chaud, entrecôte och råbiff. Här äter du frukost medan du läser dagens tidning, eller hämtar en frukostpåse om du är på språng. Fina lokaler och många gäster en mörk tisdagkväll.

Next

Lilly's

Stationen uppsala meny

Avslappnat och okonstlat, levande och familjärt. Här träffar du dina vänner över en måltid eller ett glas fram till småtimmarna. Maten var okay, men toast Skagen heter just det då den serveras med en toast och inte en mjuk brödskiva. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi att du bokar bord på 018-153 500 eller À la carte Mån-Tors från 16. Vid mitten av 1800-talet började även vissa brasserier, dvs. Pris 219 kr per person och 339 kr med ett glas champagne.

Next

Paris

Stationen uppsala meny

Vi serverar även lunch, bakverk och allt annat som förgyller din dag ända fram till sen kväll. Med samlade kunskaper inom yrket och med vårt team som under många år har vuxit ihop sig till ett sammansvetsat lag, hoppas vi kunna servera dig god mat och dryck tillsammans med den personliga servicen som vi är kända för. Dessutom kommer vi att portionera salladsbuffén i små salladslådor med lock för allas trygghet och trivsel! Jag och mina två väninnor provade Stationens afternoontea en lördag förmiddag. Entrecote var mör, men tillbehör i form av pommes kändes lite som nåt från en vägkrog. I vår bar kan du ta del av dess puls. Nya Restaurang Station erbjuder en klart prisvärd restaurangupplevelse. Några säkra kort som fisk och skaldjursgryta kan med fördel behållas.

Next

STATIONEN, Uppsala

Stationen uppsala meny

Med en doft av Rom, espresso och nybakat bröd slår vårt café upp dörrarna tidigt varje morgon. De små dessertbitarna utgjordes av en klassisk cremè bruleé, en minimuffin som var skrämmande lik tjockpannkaka med blåbär i smaken, en citrontarte samt en antagligen veganvänlig chokladkula. Man får välja på ett spännande utbud av teer och till detta får man tre fat, där det första fatet bestod utav ett surdegsbröd, ett mörkt rågbröd samt en fantastiskt god och 'scones' som snarare liknade en muffin. Stationen har valgt sitt navn og design etter en annen, men like viktig periode i Svalbards historie; nemlig hvalfangertiden fra tidlig 1600-tall og fram til slutten på 1700-tallet. För många år sedan var det just här på Sysslomansgatan vi drev Svenssons Krog och senare Tavernan på hörnet mittemot.

Next

Stationen Uppsala

Stationen uppsala meny

Trots missen återkommer vi gärna och förhoppningsvis till en ny fräsch meny. Något som drar ned betyget är att restaurangen har haft samma meny i sju år. På menyn hittar du våra signaturpizzor tillsammans med mexikanska favoriter. Brödet som serveras bakar vi dagligen här hemma i vårat egna bageri. I denne perioden rettet store deler av Europa øynene mot Svalbard og de verdiene det marine livet her oppe kunne tilby. Om man beställde varianten med ett glas champagne så blev priset 339 kronor, vilket jag absolut kan tycka var prisvärt. Här har vi skapat ett brasserie med en smak av Paris, en bar med Londons puls och ett café med en doft av Rom.

Next