Mobilforsikring. Apple iPhone forsikring fra 33,33 kr. mdn.

Køb Husets Forsikring og spar bekymringerne

mobilforsikring

Her på siden kan du vælge mellem tre populære elektronikforsikringer, som du kan bestille her og nu. Du kan også selv oprette en reparation her på telia. Oplad din mobiltelefon på en sikker måde og undgå brand Det sker desværre, at mobiltelefoner bliver overophedede og bryder i brand under opladning. Lindrucker vindueslåse Du får op til 10 % rabat på din forsikring med vindueslåse. Flytter du din indboforsikring til et andet forsikringsselskab, klarer det nye forsikringsselskab opsigelsen for dig. Prisen blev uddelt af Wilke, der også udnævnte If til Årets Digitale Forsikringsselskab.

Next

Care+

mobilforsikring

Ikke vær redd for sprekker i skjermen. Beløbet afhænger dog af selve forsikringen. For at få den optimale forsikringsdækning til din smartphone har du mulighed for ud over den almindelige skadedækning også at tilføje en valgfri tyveridækning. Læs mere om dækninger Hvis din mobiltelefon kortslutter Kortslutter din mobiltelefon uden at bryde i brand, er det ikke branddækningen, men kortslutningsdækningen, som dækker skaden. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din mobil er sikret fuldt ud. I sådanne tilfælde er det ikke den subsidierede pris, som skal angives, for det meste 1,00 kr, men derimod enhedens ikke-bindende anbefalede indkøbspris. Med en mobilforsikring fra simplesurance tilbydes du: Vores smartphone er blevet vores daglige ledsager, og riskoen for en pludselig skade eller uheld er dermed stor.

Next

Plussforsikring

mobilforsikring

. Vi gør alt for, at du i så kort tid som muligt er uden mobil. Modsat mange andre mobilforsikringer er du med en Husets Mobiltelefon Forsikring fuldt dækket uden afskrivning, hvis familiens mobiltelefoner får en skade. Det betyder, at hvis fejlen sidder dybere eller skaden fortsætter efter reparationen, så reparerer vi den igen — helt gratis. Flere af vores kunder har oplevet, at deres mobiltelefonen er brudt i brand i deres hjem eller deres bil under opladningen. Sagsbehandlingen kan dog tage længere tid. Du kan kontakte os for et forsikringstilbud her:.

Next

Mobilforsikring fra Telenor giver en erstatningsmobil dagen efter uheldet

mobilforsikring

Hvis du har købt et værdibevis i et af vores varehuse, har du tre måneder til at aktivere din forsikring på. Denne anerkendes og registreres ikke længere af vores nordiske naboer. Vi har gjort processen så enkel som muligt, så du hurtigt kan få din forsikring. Vi er den førende udbyder af produktforsikringer på internettet med stor viden og erfaring indenfor vores felt. Har I fx 4 cykler i husstanden, som hver især koster under 20. Annen skade: Væskeskade forårsaket av utilsiktet søl i eller på det forsikrede produktet og eventuell annen fysisk skade som kan oppstå og som hindrer tilgang til den mobile enhetens programvare eller hindrer at enheten kan lade.

Next

Forsikring af smartphone og tablet

mobilforsikring

Smartphones er populære, og også blandt folk med lange fingre, derfor anbefales det også at forsikre din sammen med forsikringen. Det bedste ved vores forsikring er, at du hverken skal bekymre dig om løbetid eller opsigelsesfrister. Det betyder, at hvis din mobil bliver stjålet eller går i stykker, fordi du har været i en brand i dit hjem eller et trafikuheld, så vil den være dækket af indboforsikringen. I de fleste tilfælde tager det kun fem arbejdsdage at få din telefon eller tablet lavet. Skærmbrud Du er dækket ind, hvis du kommer til at ødelægge skærmen.

Next

Forsikring af smartphone og tablet

mobilforsikring

Medbring det oplyste skadesnummer, når du afleverer din mobil eller tablet i en Telia butik. Du får altså den samme erstatning, uanset om mobiltelefonen er 3 år eller købt måneden før. Du får dækket de skader, du uforvarende forårsager på andre mennesker, deres ejendele og dyr. Opsiger du selv din indboforsikring, skal du sende din opsigelse skriftligt til vores Kundecenter enten pr. Vi dækker ligeledes skade som følge af vand, olie, kølevæske eller lignende, der pludselig strømmer ud ikke udsivning eller dryp fra installationer, akvarier eller andre beholdere.

Next